Fifa 13
Fifa 13

Fifa 13

Vanaf:19,99

Ervaar de onvoorspelbaarheid en spanning van het echte voetbal in FIFA 13. Vijf baanbrekende vernieuwingen zorgen voor revolutionaire verbeteringen in de AI, dribbelen, balcontrole en fysieke confrontaties. De levensechte emotie en onvoorspelbaarheid van het voetbal spatten van het scherm in FIFA 13


EAN
5030946110063
Merk
Electronic arts
Model
FIFA 13

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ervaar de onvoorspelbaarheid en spanning van het echte voetbal in FIFA 13. Vijf baanbrekende vernieuwingen zorgen voor revolutionaire verbeteringen in de AI, dribbelen, balcontrole en fysieke confrontaties. De levensechte emotie en onvoorspelbaarheid van het voetbal spatten van het scherm in FIFA 13!

FIFA 13 voor de Wii U bevat drie nieuwe manieren om te spelen, waardoor gamers van alle niveaus tegen elkaar kunnen spelen. Gezinnen kunnen samenspelen in het Coöp-speltype, waarbij één persoon de manager is en maximaal vier anderen de spelers besturen. Dankzij de interactieve radar van de Teammanagement-functie kun je spelers aanvallende of verdedigende loopacties laten maken.

En met de touchscreenbesturing kun je in een handomdraai van tactiek veranderen, een ander spelsysteem kiezen of spelers wisselen. Coach je favoriete voetbalclub en ervaar de spanning van de functie Wedstrijd beheren: roep spelers aanwijzingen toe vanaf de zijlijn en geef ze een peptalk tijdens de rust. Je kunt op elk moment de statistieken van de wedstrijd of van afzonderlijke spelers bekijken, waardoor je gefundeerde beslissingen kunt nemen. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om contact te houden met je vrienden in een FIFA-game en samen of tegen elkaar te spelen. Ontmoet je vrienden online en nodig ze uit om te spelen. Of typ een bericht op je touchscreen en stuur het meteen naar ze toe.

FIFA 13 bevat vernieuwingen die gebruikmaken van de Wii U GamePad waarmee je je als speler midden in de actie op het veld waant. Je kunt het GamePad-touchscreen voor je houden en er doorheen kijken om vrije trappen en strafschoppen te richten, de bal effect te geven en op het doel te schieten. Schud met de GamePad om Schieten via het touchscreen te activeren: lukraak schieten en het beste ervan hopen behoort definitief tot het verleden

De kunstmatige intelligentie van je teamgenoten is beter dan ooit te voren in FIFA 13. Voetballers kunnen de ruimte analyseren, harder werken, slimmer de verdediging uit elkaar spelen en twee zetten vooruitdenken. Je kunt ook zelf loopacties maken om verdedigers uit positie te spelen en ruimte creëren voor je teamleden!

Met FIFA 13 nemen gamers afscheid van rare botsingen tussen de virtuele voetballers. Het aannemen van de bal en het maken van dribbels is ook nog eens beter uitgewerkt. Dribbelen is dan ook een stuk pittiger geworden in de populairste voetbal-gameserie ter wereld!

Naast het aanpassen van bestaande aspecten in FIFA 13 zijn andere onderdelen compleet verbouwd. In FIFA 13 kunnen gamers bij een vrije trap drie spelers achter de bal plaatsen om de verdediging en de keeper in het ootje te nemen. Daarnaast nemen de virtuele voetballers niet langer elke bal perfect aan waardoor het spel, net als het echte voetbal, nog onvoorspelbaarder wordt

De online modus van FIFA 13 is completer dan ooit te voren! Het sociale netwerk EA SPORTS Football Club is een geweldige toevoeging aan de bestaande spelmodi. Verdien beloningen, stijg in niveau, doe mee aan live uitdagingen en houd contact met je vrienden. Alles wat je doet in FIFA 13 wordt op een duidelijke manier bijgehouden dankzij Football Club!

De populairste voetbal-gameserie ter wereld is weer verbeterd door de komst van FIFA 13!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.