Donkey kong country: tropical freeze
Donkey kong country: tropical freeze

Donkey kong country: tropical freeze

Vanaf:19,99

Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U is het eerste compleet nieuwe zijwaartsscrollende actiespel van Donkey Kong in drie jaar, alleen voor Wii U! In dit avontuur moeten de Kongs hun eiland terugwinnen van de Vikingen uit de noordelijke zeeën. Om dit klaar te spelen, moeten ze naar vi


EAN
0045496332679
Merk
Nintendo
Model
DONKEY KONG COUNTRY: TROPICAL FREEZE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Donkey Kong Country: Tropical Freeze voor de Wii U is het eerste compleet nieuwe zijwaartsscrollende actiespel van Donkey Kong in drie jaar, alleen voor Wii U! In dit avontuur moeten de Kongs hun eiland terugwinnen van de Vikingen uit de noordelijke zeeën. Om dit klaar te spelen, moeten ze naar vijf verschillende eilanden, naast het bevroren Donkey Kong Island, afreizen.

Dit is het eerste spel in de serie in HD en het brengt prachtige details en expressie naar de wereld van de Kongs. Afhankelijk van het level kan de camera ronddraaien voor dynamische scènes die de fijne gameplay verder verrijken.

Speel samen met Diddy Kong en Dixie Kong
Naast Diddy Kong keert Dixie Kong ook terug als speelbaar personage. Je eigenschappen veranderen, afhankelijk van welke partner je meebrengt, wat zorgt voor nieuwe keuzes en mogelijkheden. Ook is er weer eenspelstand voor twee spelers, waarin je samen moet werken en de unieke eigenschappen van de personages in moet zetten om verder te komen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.