Captain toad: treasure tracker
Captain toad: treasure tracker

Captain toad: treasure tracker

Vanaf:19,98

Captain Toad: Treasure TrackerAnders dan traditionele videogamehelden, beschikken Captain Toad en Toadette niet over speciale krachten - deze kleine helden kunnen niet eens springen! Ze zijn ook nog eens bang voor zo’n beetje alles wat beweegt maar toch gaan ze het avontuur niet uit de weg. Gewape


EAN
2750028879628
Merk
Nintendo
Model
CAPTAIN TOAD: TREASURE TRACKER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Captain Toad: Treasure Tracker

Anders dan traditionele videogamehelden, beschikken Captain Toad en Toadette niet over speciale krachten - deze kleine helden kunnen niet eens springen! Ze zijn ook nog eens bang voor zo’n beetje alles wat beweegt maar toch gaan ze het avontuur niet uit de weg. Gewapend met een zaklamp en positieve instelling, moeten ze zich een weg banen door omgevingen vol vijanden en hindernissen, zoals de Wild West Shanties en Goomba Waterparks. Elke omgeving zit vol puzzels om te kraken en geheimen om te doorgronden.

De kleine helden gaan op jacht naar de ultieme schat, een felbegeerde Power Star. Aan het begin van hun avontuur gaat Wingo - een reusachtige, hebberige vogel die de schattigeschattenjagers het leven zuur maakt, ervandoor met hun enige Power Star en hij grist ook Toadette nog even mee! Spelers moeten Captain Toad helpen om de Power Star en Toadette terug te krijgen, waarna Toadette als speelbaar personage beschikbaar komt. Om uiteindelijk af te rekenen met Wingo, moeten spelers hun weg vinden door meer dan 70 levels vol verrassingen, puzzels, verborgen sterren en edelstenen.

Captain Toaden zijn puzzellevels verschenen voor het eerst in Super Mario 3D World voor de Wii U. De levels zijn zo populair bij de fans, dat Captain Toad en Toadette nu hun eigen game krijgen. Captain Toad: Treasure Tracker is een verrassendeuitbreiding van het Nintendo - universum dat zich kenmerkt door bekende personages die nieuwe uitdagingen aangaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.