Batman: arkham city - armored edition
Batman: arkham city - armored edition

Batman: arkham city - armored edition

Vanaf:14,99

Batman: Arkham City is het langverwachte vervolg op dit onverwachte hit Batman: Arkham Asylum uit 2009. In deze game werd er nog gevochten in de gevangenis van Gotham City, maar nu de stad door het gespuis wordt overlopen, staat Batman pas echt een grote knokpartij te wachten. Batman Arkham City - A


EAN
2550009274257
Merk
Time warner interactive entertainment
Model
BATMAN: ARKHAM CITY - ARMORED EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Batman: Arkham City is het langverwachte vervolg op dit onverwachte hit Batman: Arkham Asylum uit 2009. In deze game werd er nog gevochten in de gevangenis van Gotham City, maar nu de stad door het gespuis wordt overlopen, staat Batman pas echt een grote knokpartij te wachten. Batman Arkham City - Armored Edition is echter speciaal gemaakt voor de Wii U.

Bij de Wii U-versie van Batman Arkham City - Armored Edition wordt het Wii U-gamepad gebruikt om de game te besturen, maar ondertussen ook om vijanden te spotten, wapens te kiezen, en speciale gadgets te gebruiken. Het aanraakscherm neemt hierbij een centrale rol in!

De Joker is ontsnapt en is nu bezig chaos te creëren in Gotham City. Dit komt de bevolking niet ten goede en dus moet Batman weer in actie komen om de kwade plannen van de Joker tot een halt te roepen. Naast de Joker is er natuurlijk weer een breed scala aan andere bekende schurken uit het Batman-universum in Batman: Arkham City verwerkt!

De wijk Arkham is het speelplein van Gothams gevaarlijkste criminelen. In Batman: Arkham City ligt de nadruk meer dan ooit tevoren op de gevechten tussen Batman en de vele vijanden, terwijl het speurwerk uit de eerdere game meer naar de achtergrond is geschoven. Batman kan in Batman: Arkham City bovendien voor het eerst door de stad vliegen met behulp van zijn cape. De misdaad bestrijden is nog nooit zo divers geweest!

Batman is niet het enige speelbare personage in Batman: Arkham City. Naast de gemaskerde wreker kun je ook in het strakke leren pakje van Catwoman kruipen. Deze flexibele heldin laat je op een hele andere manier de schurken van Batman: Arkham City aanpakken!

Red Gotham van een criminele invasie in Batman: Arkham City!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.