Assassins creed iii
Assassins creed iii

Assassins creed iii

Vanaf:25,00

De Amerikaanse Kolonies, 1775: Een dappere jonge krijger vecht om zijn thuisland te redden. Maar wat begint als een strijd om territorium wordt een ongelofelijke tocht die hem tot een Meester Assassin zal maken - één die voor altijd het lot van een pasgeboren natie zal veranderen.Jij bent Connor,


EAN
3307215679333
Merk
Ubisoft
Model
ASSASSINS CREED III

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De Amerikaanse Kolonies, 1775: Een dappere jonge krijger vecht om zijn thuisland te redden. Maar wat begint als een strijd om territorium wordt een ongelofelijke tocht die hem tot een Meester Assassin zal maken - één die voor altijd het lot van een pasgeboren natie zal veranderen.

Jij bent Connor, krijgerszoon van een Mohawk moeder en een Britse vader. Terwijl de kolonies dichter bij de revolutie komen, draag jij je leven op aan de vrijheid van jouw clan. Jij bent de vonk die revolutie doet ontvlammen. Jouw kruistocht leidt je door bloederige slagvelden en drukke straten naar de gevaarlijke wildernis en verder. Je bent niet alleen getuige van geschiedenis...je schrijft ze.

Ontdek de verborgen waarheid achter één van de meest invloedrijke oorlogen in de geschiedenis: de Amerikaanse Revolutie. Ontketen dodelijke nieuwe vaardigheden en wapens en beleef een verbazend realistische wereld gecreeërd door Anvil Next, een nieuwe engine die gaming naar een hoger niveau brengt. Welkom in een nieuw hoofdstuk van de onvergetelijke Assassin's saga!

Belangrijkste kenmerken  • EEN NIEUWE MEESTER ASSASSIN Wek als Connor, een Mohawk Assassin, je dierlijke instincten op om je vijanden te besluipen en te verwoesten met nieuwe wapens zoals tomahawks, rope darts, vuurwapens en nog veel meer.

  • ONTBRAND HET VUUR VAN DE REVOLUTIE Al vechtend van Lexington tot Bunker Hill ben jij Amerika's eerste hooggetrainde Meester Assassin. Geef kracht aan de revolutie door met historische iconen als George Washington, Benjamin Franklin en anderen samen te werken.

  • ONTDEK EEN HELE NIEUWE WERELD Achtervolg je vijanden door enorme omgevingen, van levendige straten in de steden tot bloederige slagvelden en het uitgestrekte gebied van de Amerikaanse grens.

  • VERBAZINGWEKKENDE NIEUWE ENGINE Ervaar de kracht van Anvil Next, Ubisoft's nieuwe engine speciaal ontworpen voor Assassin's Creed III. Revolutionaire graphics, animatie- en weersystemen zorgen voor een ongezien realisme, terwijl een heel nieuw gevechtsysteem zorgt voor de meest intense, adembenemende gevechten die je tot nu toe gezien hebt.

  • INTENSE MULTIPLAYER De geprezen multiplayer keert terug met een heleboel verfijningen zoals gloednieuwe personages, mappen en modi om de meest aangrijpende multiplayer ervaring tot dusver te beleven.

  • EXCLUSIEF voor Nintendo's Wii U Krijg met de nieuwe controller snel toegang tot twee grote pijlers van Assassin's Creed. Weet altijd waar je vijanden zich bevinden met een grotere en meer uitgebreide map aan de toppen van je vingers. Verander tijdens de gevechten je wapens in een wip dankzij de touch controls en breng variatie in je combo's zonder de actie te onderbreken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.