Zhu zhu pets: featuring the wild bunch (incl.hamster)
Zhu zhu pets: featuring the wild bunch (incl.hamster)

Zhu zhu pets: featuring the wild bunch (incl.hamster)

Vanaf:20,99

Zhu Zhu Pets Featuring The Wild Bunch + Hamster geeft je naast de game ook een lieve elektronische knuffel uit de beroemde speelgoed reeks!Elektronische hamsters voor mensen die een echt huisdier teveel werk vinden. Het is een grote hit en in het Verenigd Koninkrijk zijn de hamsters niet aan te slep


EAN
5030917089367
Merk
Onbekend
Model
ZHU ZHU PETS: FEATURING THE WILD BUNCH (INCL.HAMSTER)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zhu Zhu Pets Featuring The Wild Bunch + Hamster geeft je naast de game ook een lieve elektronische knuffel uit de beroemde speelgoed reeks!

Elektronische hamsters voor mensen die een echt huisdier teveel werk vinden. Het is een grote hit en in het Verenigd Koninkrijk zijn de hamsters niet aan te slepen. Consumenten betalen op eBay het viervoudige van de winkelprijs om een zogenaamde 'Zhu Zhu Pet' te kunnen bemachtigen. Op basis van dit populaire speelgoed is een game gemaakt over de kleine hamsters, genaamd Zhu Zhu Pets Wild Bunch. Zhu Zhu Pets Wild Bunch vertoont veel gelijkenissen met het houden van echte hamsters!

In totaal kan je spelen met negen verschillende Zhu Zhu's, waaronder Patches, Nugget, Winkie, Jilly, Scoodles, Pip Squeek, Mr. Squiggles, Chunk en Num Nums. Natuurlijk zijn er naast de hamsters uit het origineel nog eens veel lieve knuffels uit de Wild Bunch-serie in Zhu Zhu Pets Wild Bunch aanwezig!

Om de Zhu Zhu's te vermaken kun je verschillende speeltjes vrijspelen, waaronder een hamsterbal, auto en skateboard. Het jouw taak om verschillende parken te verkennen en rond te rijden over bizarre parcours. Zhu Zhu Pets Wild Bunch bevat ook complete nieuwe elementen in de vorm van leuke tweedimensionale platform-actie en een modus voor meerdere spelers!

Stap in de wereld van Zhu Zhu Pets Wild Bunch en laat je vertroetelen door schattige hamsters!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.