Yoga: the first 100% experience + ricatech balance board
Yoga: the first 100% experience + ricatech balance board
Yoga: the first 100% experience + ricatech balance board

Yoga: the first 100% experience + ricatech balance board

Vanaf:84,99

Kom helemaal tot rust met 'Yoga: The First 100% Experience + Balance Board' voor de Nintendo Wii. De game bevat vele oefeningen om geest, lichaam en ziel te stimuleren. Het meegeleverde Balance Board van Ricatech speelt een centrale rol bij het uitvoeren van de verschillende bewegingen.Je begeleidst


EAN
8717703562392
Merk
Jowood productions
Model
YOGA: THE FIRST 100% EXPERIENCE + RICATECH BALANCE BOARD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kom helemaal tot rust met 'Yoga: The First 100% Experience + Balance Board' voor de Nintendo Wii. De game bevat vele oefeningen om geest, lichaam en ziel te stimuleren. Het meegeleverde Balance Board van Ricatech speelt een centrale rol bij het uitvoeren van de verschillende bewegingen.

Je begeleidster is de charmante Anja Rubik, en zij zal jou in virtuele vorm bijstaan op jouw spirituele tocht vol persoonlijke oefeningen. 'Yoga: The First 100% Experience' laat de speler de filosofische basis leren achter yoga. Met 'Yoga: The First 100% Experience' wordt de speler uitgedaagd om zijn eigen conditie, maar vooral de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren.

Er wordt een diverse hoeveelheid yoga-oefeningen aangeboden. Het Wii Balance Board zorgt hierbij voor onmiddelijke feedback, zo weet je altijd of jouw lichaamshouding de juiste is. De yoga-goeroe staat altijd voor je klaar om te zorgen dat je in de juiste houding staat. 'Yoga: The First 100% Experience' is jouw intrede in de fascinerende wereld van yoga.

* Dit spel wordt geleverd met het een Ricatech Balance Board. (Niet het officiële Balance Board van Nintendo.)

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.