Yoga: the first 100% experience (engelse versie)
Yoga: the first 100% experience (engelse versie)

Yoga: the first 100% experience (engelse versie)

Vanaf:14,95

Kom helemaal tot rust met 'Yoga: The First 100% Experience' voor de Nintendo Wii. De game bevat vele oefeningen om geest, lichaam en ziel te stimuleren. Het Balance Board speelt een centrale rol bij het uitvoeren van de verschillende bewegingen.Je begeleidster is de charmante Anja Rubik, en zij zal


EAN
9006113172000
Merk
Gameworld
Model
YOGA: THE FIRST 100% EXPERIENCE (ENGELSE VERSIE)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Kom helemaal tot rust met 'Yoga: The First 100% Experience' voor de Nintendo Wii. De game bevat vele oefeningen om geest, lichaam en ziel te stimuleren. Het Balance Board speelt een centrale rol bij het uitvoeren van de verschillende bewegingen.

Je begeleidster is de charmante Anja Rubik, en zij zal jou in virtuele vorm bijstaan op jouw spirituele tocht vol persoonlijke oefeningen. 'Yoga: The First 100% Experience' laat de speler de filosofische basis leren achter yoga. Met 'Yoga: The First 100% Experience' wordt de speler uitgedaagd om zijn eigen conditie, maar vooral de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren.

Er wordt een diverse hoeveelheid yoga-oefeningen aangeboden. Het Wii Balance Board zorgt hierbij voor onmiddelijke feedback, zo weet je altijd of jouw lichaamshouding de juiste is. De yoga-goeroe staat altijd voor je klaar om te zorgen dat je in de juiste houding staat. 'Yoga: The First 100% Experience' is jouw intrede in de fascinerende wereld van yoga.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.