Yamaha supercross  wii
Yamaha supercross  wii

Yamaha supercross wii

Vanaf:8,53

Yamaha Supercross is een racegame met een heuse verhaallijn. Je speelt het jongere broertje van één van de grootste namen in de Supercross. Wanneer je oudere broer dankzij de smerige praktijken van Team Nemeshisu na een ongeluk in het ziekenhuis beland, zin jij op wraak. Je moet jezelf omhoog zien


EAN
5055377600280
Merk
Funbox
Model
YAMAHA SUPERCROSS WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Yamaha Supercross is een racegame met een heuse verhaallijn. Je speelt het jongere broertje van één van de grootste namen in de Supercross. Wanneer je oudere broer dankzij de smerige praktijken van Team Nemeshisu na een ongeluk in het ziekenhuis beland, zin jij op wraak. Je moet jezelf omhoog zien te racen om uiteindelijk Team Nemeshisu te verslaan en wereldkampioen te worden!

Yamaha Supercross heeft een realistische insteek, maar bevat een zeer toegankelijke besturing. Yamaha Supercross beschikt over de officiële Yamaha licentie en bevat alle motoren van dit bekende merk. Spring met je racefiets over obstakels en steile hellingen, terwijl je de concurrentie probeert voor te blijven!

De baanomstandigheden in Yamaha Supercross worden beïnvloed door modder, hobbels, en veranderende weersomstandigheden. Daarnaast bevat elke motor een realistisch schademodel en kan een botsing zomaar het einde van een race betekenen!

Yamaha Supercross heeft een multiplayermodus waarin je tegen je vrienden kunt racen. Het is ook mogelijk om samen te werken in de coöperatieve modus. Zo kun je zowel in de Championship als Arcade modus plezier beleven!

Gooi het gas vol open en race door de blubber in Yamaha Supercross!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.