Wii clever kids: creepy crawlies nintendo wii
Wii clever kids: creepy crawlies nintendo wii

Wii clever kids: creepy crawlies nintendo wii

Vanaf:5,99

In Wii Clever Kids: Creepy Crawlies ga je samen met de robot Sprocket op avontuur in je eigen tuin. Leer over de kleinste beestjes van over de hele wereld en maak kennis met de Goliath spin tot aan de Fairy Wasp! Word een entomoloog en leer verschillende insecten te herkennen. Ontdek hoe vliegen pr


EAN
5036675012531
Merk
Gameworld
Model
WII CLEVER KIDS: CREEPY CRAWLIES NINTENDO WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Wii Clever Kids: Creepy Crawlies ga je samen met de robot Sprocket op avontuur in je eigen tuin. Leer over de kleinste beestjes van over de hele wereld en maak kennis met de Goliath spin tot aan de Fairy Wasp!

Word een entomoloog en leer verschillende insecten te herkennen. Ontdek hoe vliegen proeven met hun voeten, hoe waterkevers hun prooi vangen en hoe gigantische rupsen hele vleermuizen uit de lucht pakken! Clever Kids: Creepy Crawlies leert je alles over de insectenwereld en meer!

Clever Kids: Creepy Crawlies is een innovatie game waarin leren en spelen op een leuke manier met elkaar worden gecombineerd. Clever Kids: Creepy Crawlies stimuleert kinderen in de leeftijd vijf tot tien om meer over insecten te leren. Met behulp van kleine spelletjes en leuke animaties wordt de informatie op een begrijpelijke manier aangeboden.

Geef kinderen een kijkje in de wereld van insecten met Clever Kids: Creepy Crawlies !

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.