Western heroes + geweer
Western heroes + geweer

Western heroes + geweer

Vanaf:59,99

Western Heroes (Bundle) laat je met een heuse jachtgeweerhouder voor de Nintendo Wii afstandsbediening de echte cowboy uithangen. Ben jij de snelste schutter van het Wilde Westen?In Western Heroes (Bundle) komen verschillende typische westernscenario's voorbij. Zo klim je onder andere op een losgesl


EAN
3499550286038
Merk
Bigben interactive
Model
WESTERN HEROES + GEWEER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Western Heroes (Bundle) laat je met een heuse jachtgeweerhouder voor de Nintendo Wii afstandsbediening de echte cowboy uithangen. Ben jij de snelste schutter van het Wilde Westen?

In Western Heroes (Bundle) komen verschillende typische westernscenario's voorbij. Zo klim je onder andere op een losgeslagen koets, boven op een trein en bezoek je een Indianendorp om iedereen overhoop te knallen in je zoektocht naar de boosaardige schurk Molina!

Schiet met de speciale Mare's Leg, het beroemde wapen van Steve McQueen, de schurken van het scherm. In deze interactieve cowboyfilm weet alleen degene met de snelste vinger te overleven!

Western Heroes (Bundle) kan met maximaal vier spelers tegelijk worden gespeeld. Schiet samen met je vrienden alle cowboys in de meer dan twaalf levels omver. Met drie spelmodi om uit te kiezen, blijft Western Heroes (Bundle) nog lang na zonsondergang leuk!

Trek je cowboylaarzen en doe je holster om, want Western Heroes (Bundle) haalt de cowboy in je naar boven!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.