We wish you merry christmas  wii
We wish you merry christmas  wii

We wish you merry christmas wii

Vanaf:36,42

De kerstman is met zijn rendieren en elfen naar de Nintendo Wii gevolgen om mee te doen aan de allereerste mini-game collectie met een kerstthema. Kom in de kerststemming met We Wish You Merry Christmas! We Wish You Merry Christmas bevat een verzameling activiteiten die bedoeld zijn om je in de ker


EAN
5055377601027
Merk
Funbox
Model
WE WISH YOU MERRY CHRISTMAS WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De kerstman is met zijn rendieren en elfen naar de Nintendo Wii gevolgen om mee te doen aan de allereerste mini-game collectie met een kerstthema. Kom in de kerststemming met We Wish You Merry Christmas!

We Wish You Merry Christmas bevat een verzameling activiteiten die bedoeld zijn om je in de kerstsfeer te brengen. De mini-games met kerstthema zijn anders dan alles wat je ooit eerder hebt gezien. Zet een lekkere mok chocolademelk voor jezelf en doe mee aan de doldwaze uitdagingen van We Wish You Merry Christmas!

We Wish You Merry Christmas is meer dan alleen een spel. Zo kun je ook Sing-A-Longs aanzetten om lekker mee te zingen met kerstmuziek of de dagen aftellen met behulp van een interactieve Advent Calender. We Wish You Merry Christmas tovert zelfs bij de grootste kersthaters een glimlach op het gezicht!

Beleef de kerst als nooit tevoren met We Wish You Merry Christmas op de Nintendo Wii!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.