Warioware: smooth moves - nintendo selects
Warioware: smooth moves - nintendo selects

Warioware: smooth moves - nintendo selects

Vanaf:28,98

Wario Ware: Smooth Moves - Wii Select is het nieuwste deel in de serie waarvan eerder al delen voor de Game Boy Advance, GameCube en Nintendo DS verschenen. Dit keer krijgt het waanzinnige speelplezier een geheel nieuwe dimensie, dankzij de nu al legendarische mogelijkheden van de Wii-afstandsbedien


EAN
0045496369972
Merk
Nintendo
Model
WARIOWARE: SMOOTH MOVES - NINTENDO SELECTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wario Ware: Smooth Moves - Wii Select is het nieuwste deel in de serie waarvan eerder al delen voor de Game Boy Advance, GameCube en Nintendo DS verschenen. Dit keer krijgt het waanzinnige speelplezier een geheel nieuwe dimensie, dankzij de nu al legendarische mogelijkheden van de Wii-afstandsbediening! In meer dan tweehonderd flitsende microgames moeten spelers direct en instinctief reageren door met de Wii-afstandsbediening allerlei maffe bewegingen te maken. Spelers moeten op allerlei manieren met de Wii-afstandsbediening draaien en zwaaien om de zeer gevarieerde uitdagingen te voltooien. Voorafgaand aan elke uitdaging wordt getoond hoe de Wii-afstandsbediening moet worden vastgehouden, van de eenvoudige 'Remote Control'-positie tot 'De Olifant' en 'De Samurai'. De opdrachten worden steeds lastiger en de tijd tikt vrolijk door, resulterend in een spelbeleving die zich nergens anders mee laat vergelijken.

Elk spelletje duurt slechts enkele seconden en verlangt van de speler om bizarre acties uit te voeren met de Wii-afstandsbediening, zoals het doorklieven van groenten, hoelahoepen (met de Wii-afstandsbediening tegen de heup gedrukt) en zelfs het inbrengen van grootmoeders' kunstgebit! Maar pas op, want het klinkt allemaal gemakkelijker dan het is! Grappige details springen in beeld om de speler tegelijk te vermaken en af te leiden. Ook bekende gezichten laten zich zien, waaronder figuren uit klassieke spellen als Super Mario Bros, Nintendogs en Metroid Prime.

In het spel voor een enkele speler verplaatst de speler zich over de plattegrond van Diamond City om telkens een ander maf personage te selecteren. Elk van deze kleurrijke figuren zal de speler uitdagen met een nieuwe categorie microgames. Liefhebbers van de Wario Ware-serie kunnen uitzien naar bekende personages als Wario en Mona, en ontmoetingen met nieuwkomers als de Kung-Fu-leerling Young Cricket. Het achtergrondverhaal van elk figuur vormt de basis voor de diverse series van opdrachten. Als deze met succes zijn afgerond, komen extra minigame-avonturen en spelmogelijkheden beschikbaar.

Het spel biedt toegang tot diverse multiplayer-mogelijkheden, waaronder de optie om met maximaal twaalf mensen tegen elkaar te spelen, en daarvoor is slechts een enkele controller nodig. In het speltype Survival kunnen bijvoorbeeld twee tot twaalf spelers meedoen aan de Smooth Moves-uitdaging waarin eliminatie al volgt op een enkele verkeerde beweging – alleen de beste spelers blijven in deze beproeving overeind! In het speltype Star Nose kunnen spelers rechtstreeks tegen elkaar spelen. Hierin gebruikt de ene speler de Wii-afstandsbediening en de ander de Nunchuk om een neusvormig ruimteschip door een tunnel te loodsen, waarbij het de kunst is niet te botsen met de muren of een obstakel. Andere opwindende spellen voor meer dan één speler zijn Darts, Lifeline, Balloon, Bomb en Bungee Buddies. In wat voor stemming je ook bent, er is altijd wel een multiplayer-spel om je te vermaken. Omdat Wario Ware: Smooth Moves gebruikers laat beschikken over maar liefst twaalf bestanden om vorderingen in op te slaan, is dit de ultieme titel om met vrienden en familie te spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.