Virtua tennis 4
Virtua tennis 4

Virtua tennis 4

Vanaf:11,95

Virtua Tennis 4 brengt tennis naar de Wii. Zag maar dag tegen tennis via Wii Sports, want dit is het echte werk. behulp van deze revolutionaire controller kun je het vanuit een eerstepersoonsperspectief opnemen tegen grootheden als Roger Federer en Rafael Nadal!De manier waarop je slaat, heeft invlo


EAN
5055277011117
Merk
Sega
Model
VIRTUA TENNIS 4

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Virtua Tennis 4 brengt tennis naar de Wii. Zag maar dag tegen tennis via Wii Sports, want dit is het echte werk. behulp van deze revolutionaire controller kun je het vanuit een eerstepersoonsperspectief opnemen tegen grootheden als Roger Federer en Rafael Nadal!

De manier waarop je slaat, heeft invloed op de richting en kracht waarmee bal wordt geraakt. Het virtuele tennis is nog nooit zo dicht bij het echte werk in de buurt gekomen! Vanuit welk perspectief Virtual Tennis 4 gespeeld wordt, is geheel aan de speler.

Het tenniskampioenschap wacht op jou. In de vernieuwe World Tour-speloptie is het mogelijk om jouw speler van beginneling op te werken tot de kampioen van de ATP. Jaar in jaar uit moet je zo ver als mogelijk geraken in de toernooien. Daarnaast moet je met de media om leren gaan. Hierdoor zijn twee carrières nooit gelijk aan elkaar.

Via een nieuw online centrum kunnen speler hun tenniservaring online testen tegen andere spelers. Dankzij een speciaal systeem worden spelers van gelijke kracht tegenover elkaar geplaatst. Speciale online toernooien zijn in het leven geroepen om de ultieme Virtua Tennis-kampioen aan te wijzen.

Een nieuw spelelement in Virtua Tennis 4 is het Match Momentum. Door veelvuldig het specialisme van jouw speler goed uit te voeren, raakt jouw speler in een flow. Gedurende deze flow is het mogelijk om een bal met meer zelfvertrouwen te slaan. De nauwkeurigheid en kracht waarmee je de bal raakt, neemt hierbij toe!

Mocht je even geen zin hebben in een klassiek potje tennis in je eentje of tegen andere spelers, dan kunnen de verschillende mini-games jou misschien bekoren. Het raken van bepaalde doelwitten en het uitvoeren van verschillende slagen in successie behoren tot de mogelijkheden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.