Tournament of legends  wii
Tournament of legends  wii

Tournament of legends wii

Vanaf:8,00

'Tournament of Legends' is een vechtgame voor een of twee spelers. De personages waarmee gevochten kan worden, zijn gebaseerd op mythologische wezens en historische karakters. Denk maar eens aan de minotaurus of een gladiator. De gevechten zouden saai zijn wanneer je enkel tegen elkaar vecht, en da


EAN
5055277006731
Merk
Sega
Model
TOURNAMENT OF LEGENDS WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Tournament of Legends' is een vechtgame voor een of twee spelers. De personages waarmee gevochten kan worden, zijn gebaseerd op mythologische wezens en historische karakters. Denk maar eens aan de minotaurus of een gladiator.

De gevechten zouden saai zijn wanneer je enkel tegen elkaar vecht, en daarom kan je in 'Tournament of Legends' allerlei krachten oproepen. Zo kan je leeuwen loslaten, een zooi slangen laten aanvallen of een dodelijke pijlenregen oproepen.

'Tournament of Legends' wil de meest verwende Wii-gamers een rijke gevechtservaring bieden. Spelers kunnen schakelen tussen wapens en betoveringen met andere personages, of meedoen aan diverse controlleruitdagingen voor de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, waaronder het ontwijken van mythologische wezens of het herstellen van energie en wapenuitrusting tijdens gevechten. Het spel bevat tevens een interactieve trainingsmodus en biedt ondersteuning voor de traditionele controller.

De cinematische effecten en graphics van 'Tournament of Legends' worden verzorgd door de Quantum 3-engine van High Voltage Software, die speciaal voor de Wii is ontworpen en geoptimaliseerd. Grote mythologische 3d-strijders bewegen soepel over het scherm terwijl alle gevechtsarena's, personages en magische aanvallen worden opgepoetst met geavanceerde realtime belichting, blended animaties, cinematische kleurcurven en nog veel meer.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.