Tomb raider: anniversary
Tomb raider: anniversary

Tomb raider: anniversary

Vanaf:19,99

Tomb Raider: Anniversary is een remake van de klassieke Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar hier en daar zijn puzzels flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Bovendien is de game grafisch flink aangepast, waardoor Lara Croft echt van he


EAN
5021290031951
Merk
Square enix
Model
TOMB RAIDER: ANNIVERSARY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Tomb Raider: Anniversary is een remake van de klassieke Tomb Raider uit 1996. Het verhaal is identiek, maar hier en daar zijn puzzels flink aangepast om meer aan te sluiten bij de beleving van de huidige generatie gamers. Bovendien is de game grafisch flink aangepast, waardoor Lara Croft echt van het scherm spettert met al haar schoonheid!

De 3D speelwereld was baanbrekend voor de tijd waarin de eerste Tomb Raider verscheen. Daarnaast was de vrouwelijke held in de game ook totaal vernieuwend. Gamers maakten kennis met Lara Croft. In totaal is de eerste Tomb Raider meer dan zeven miljoen keer verkocht en daarnaast heeft het avontuur van Lara Croft sterk bijgedragen aan de opkomst van de PlayStation.

Tomb Raider volgt het verhaal van de avontuurlijke dame Lara Croft. Zij is ingehuurd door een machtig syndicaat om een mythisch object genaamd de Scion te vinden. Lara ontdekt dat zij gebruikt wordt voor een groter plan en besluit het lot in eigen hand te nemen en hiervoor moet zij het mysterie rond het artefact onthullen. Gedurende het avontuur moeten puzzels en eeuwenoude kerkers opgelost worden, moeten vallen ontweken worden en stuit Lara op het verzet van vijanden en (nog veel gevaarlijker) dinosauriërs!

Het eerste van Lara Croft!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.