The last story
The last story

The last story

Vanaf:69,99

The Last Story biedt beproefde RPG-mogelijkheden en verhaalelementen, maar geeft ook een moderne betekenis aan de traditionele RPG-formule. Maak je personage en wapens steeds sterker, en gebruik het innovatieve vechtsysteem om te zegevieren in dit nieuwe epische RPG-universum.In The Last Story bestu


EAN
0045496401184
Merk
Nintendo
Model
THE LAST STORY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Last Story biedt beproefde RPG-mogelijkheden en verhaalelementen, maar geeft ook een moderne betekenis aan de traditionele RPG-formule. Maak je personage en wapens steeds sterker, en gebruik het innovatieve vechtsysteem om te zegevieren in dit nieuwe epische RPG-universum.

In The Last Story bestuur jij Zael en soms ook zijn partners, een groep fortuinjagende huurlingen. Op Lazulis Island en in de sprankelende hoofdstad Lazulis City neem je deel aan diversie missies en verkenningstochten om het ultieme doel van Zael te bereiken: het leven als huurling achter hem laten en een echte ridder worden.

The Last Story biedt ruime mogelijkheden om je personages en hun wapens tot in detail te veranderen. Er zijn twee manieren om de uitrusting van je team aan te passen: bij een smid kun je voorwerpen laten versterken en met behulp van verf de kleuren veranderen. Door de diverse smeden te bezoeken, die gevestigd zijn in Lazulis City en in sommige kerkers, worden je wapens en pantsers steeds sterker.

In tegenstelling tot de meeste RPG's, biedt The Last Story niet alleen een verhalende spelstand voor een single player, maar ook diverse Online Multiplayer-opties, inclusief Deathmatch, Team Deathmatch en Co-Op. Zo wordt het mogelijk om met of tegen in totaal vijf andere Europese RPG-fans te strijden, waarbij ieder zijn eigen aangepaste personage uit de spelstand voor een single player gebruikt.

Verdiep je in het innovatieve vechtsysteem, pas je personage aan en verzamel de vele voorwerpen in het spel. Maak handig gebruik van de nieuwe mogelijkheden die The Last Story biedt om af te rekenen met de vele vijanden en eindbazen op Lazulis Island. Tijdens de gevechten worden de traditionele aanvallen met slagwapens, afstandswapens en magie uit RPG's gemengd met een innovatief dekkingssysteem en unieke magische vaardigheden. Het mysterieuze vermogen dat Gathering wordt genoemd helpt je om met Zael en zijn huurlingenbende hun missies te voltooien en de zwakke plekken van enorme eindbazen te ontdekken. Gebruik deze zwakke plekken als basis voor je strategie, en werk samen met je teamgenoten om zelfs de grootste eindbazen te verslaan.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.