The last airbender  wii
The last airbender  wii

The last airbender wii

Vanaf:8,95

THQ heeft bekendgemaakt dat de game rond de verfilming van de animatieserie 'Avatar: The Last Airbender' enkel zal verschijnen op de Nintendo DS en Nintendo Wii. De film 'The Last Airbender' wordt geregisseerd door M. Night Shyamalan. In 'The Last Airbender: The Videogame' worden spannende momenten


EAN
4005209132916
Merk
Thq
Model
THE LAST AIRBENDER WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
THQ heeft bekendgemaakt dat de game rond de verfilming van de animatieserie 'Avatar: The Last Airbender' enkel zal verschijnen op de Nintendo DS en Nintendo Wii. De film 'The Last Airbender' wordt geregisseerd door M. Night Shyamalan.

In 'The Last Airbender: The Videogame' worden spannende momenten en mooie locaties uit de film opnieuw bezocht. Deze keer wordt er echter een geheel andere insteek gegeven aan het verhaal. Het spel wordt gespeeld vanuit het perspectief van de grote vijand, Zuko. Zuko is de prins van 'The Fire Nation', en heeft hij zijn persoonlijke queeste gemaakt om de Avatar te vangen.

De Avatar is eigenlijk de hoofdrolspeler in de populaire animatieserie. De kleine jonge genaamd Aang strijdt daarin voor alles wat goed is. Zuko handelt echter uit eer en wil de Avatar vangen.

In 'The Last Airbender: The Videogame' kunnen spelers met drie verschillende personages spelen: Zuko, Aang en de 'Blue Spirit'. In de gedaante van deze personages zal de speler epische gevechten meemaken en verschillende uitdagingen voor zijn kiezen krijgen.

Door gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk van de Nintendo Wii zullen spelers hun krachten kunnen controleren. Zo kan je vuurballen schieten en orkanen veroorzaken. Combineer deze twee en je krijgt een mooie vuurzee!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.