The kore gang
The kore gang

The kore gang

Vanaf:9,99

The Kore Gang is een spel gericht op kinderen. Wanneer ondergronds wonende wezentjes een professor ontvoerd hebben, ontwikkelen zij een plan de wereld aan hun wil te onderwerpen. Natuurlijk zijn daar de helden van het verhaal om een stokje te steken voor deze snode plannetjes!The Kore Gang is een ga


EAN
4260225590052
Merk
Atari
Model
THE KORE GANG

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Kore Gang is een spel gericht op kinderen. Wanneer ondergronds wonende wezentjes een professor ontvoerd hebben, ontwikkelen zij een plan de wereld aan hun wil te onderwerpen. Natuurlijk zijn daar de helden van het verhaal om een stokje te steken voor deze snode plannetjes!

The Kore Gang is een game die in essentie doet denken aan bekende platformgames als Crash Bandicoot en Super Mario. Visueel heeft het Wii-spel meer weg van de tekenstijl van filmmaker Tim Burton, waardoor deze kindergame dan ook niet altijd even vrolijk is.

Spelers moeten rennen en springen om af te rekenen met vijanden. Met behulp van de Wii-afstandsbediening heeft de speler de controle over de twee helden. Heb jij de vingervlugheid om voor eens en voor altijd af te rekenen met dat buitenaardse gespuis? Pak ze dan maar snel voordat het te laat is en zij onze mooie planeet, die in The Kore Gang overigens wel iets fantasierijker er uit ziet, overnemen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.