The conduit 2
The conduit 2

The conduit 2

Vanaf:67,50

The Conduit 2 borduurt voort op het origineel en voert spelers naar de verre uiteinden van het universum om een buitenaardse invasie te stoppen. Eigenlijk wordt het dus gewoon knallen. Je kunt vechten in solomodus, online gevechten met meerdere spelers aangaan of knallen in een nieuwe off- en online


EAN
5055277007851
Merk
Sega
Model
THE CONDUIT 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Conduit 2 borduurt voort op het origineel en voert spelers naar de verre uiteinden van het universum om een buitenaardse invasie te stoppen. Eigenlijk wordt het dus gewoon knallen. Je kunt vechten in solomodus, online gevechten met meerdere spelers aangaan of knallen in een nieuwe off- en online coöperatieve spelmogelijkheden.

Het gaat hier om een van de beste schietspellen voor de Nintendo Wii. The Conduit 2 is dan ook niet bedoeld voor gamers die rustig willen gamen. Het spel laat je op het puntje van je stoel zitten!

Met geavanceerde en krachtige wapens banen spelers zich een weg door grote levels boordevol actie met meerdere lagen, dynamische omgevingen, filmische gevechten, enorme tegenstanders en diepgaande configuratiefuncties.

The Conduit 2 bevat de nieuwe spelmodus Team Invasion, een nieuwe coöperatieve modus waarin spelers het zij aan zij op hetzelfde scherm kunnen opnemen tegen maximaal vier andere spelers via het internet. The Conduit 2 bevat tevens een nieuwe en uitgebreidere online multiplayer-modus voor twaalf spelers, met grotere en complexe strijdtonelen (zowel binnen als buiten). Via Wii Speak kunnen spelers met elkaar communiceren terwijl ze gezamenlijk de strijd aangaan met de vijand.

Durf jij de strijd aan?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.