The conduit
The conduit

The conduit

Vanaf:9,99

The Conduit is de eerste schietgame voor de Wii dat echt gemaakt is voor de fanatieke gamers. In The Conduit wordt de speler meegesleurd in een duister verhaal dat zich afspeelt in Washington D.C. Het verhaal begint als het land wordt opgeschud door een wrede buitenaardse invasie. Een organisatie, d


EAN
5055277000630
Merk
Sega
Model
THE CONDUIT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
The Conduit is de eerste schietgame voor de Wii dat echt gemaakt is voor de fanatieke gamers. In The Conduit wordt de speler meegesleurd in een duister verhaal dat zich afspeelt in Washington D.C. Het verhaal begint als het land wordt opgeschud door een wrede buitenaardse invasie. Een organisatie, de Trust genaamd, heeft geheim agent Ford gestuurd om het op te nemen tegen de Zwoegers, een insectachtig buitenaardse ras.

Je bent gewapend met een arsenaal aan futuristisch wapentuig en het Alziende Oog, een apparaat dat inlichtingen verzamelt. Spelers volgen een ingewikkeld labyrint boordevol samenzweringen, verdachte overheidsactiviteiten en angstaanjagende buitenaardse wezens.

The Conduit heeft een aantal features die je niet direct van een Nintendo Wii titel zou verwachten. Naast het singleplayer verhaal ligt er in The Conduit namelijk een grote nadruk op de online multiplayer mogelijkheden. Je kunt het namelijk met de Wii afstandsbediening in de hand opnemen tegen vele andere gamers.

Bovendien ondersteunt The Conduit de verbeterde versie van de Wii afstandsbediening, Wii MotionPlus. En daarnaast zal het mogelijk zijn om online met andere gamers te chatten dankzij WiiSpeak. Hiermee maakt The Conduit gebruik van alles wat de Nintendo Wii te bieden heeft!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.