Teenage mutant ninja turtles: smash up
Teenage mutant ninja turtles: smash up

Teenage mutant ninja turtles: smash up

Vanaf:10,95

Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up is een nieuwe vechtgame waarin jij in het schildje kruipt van de beroemde Ninja Turtles! Deze nieuwe game rond de Teenage Mutant Ninja Turtles is speelbaar met vier spelers. Elke speler speelt de rol van één van de schildpadden; Leonardo, Michaelangelo, Rapha


EAN
3307211683945
Merk
Ubisoft
Model
TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES: SMASH UP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up is een nieuwe vechtgame waarin jij in het schildje kruipt van de beroemde Ninja Turtles! Deze nieuwe game rond de Teenage Mutant Ninja Turtles is speelbaar met vier spelers. Elke speler speelt de rol van één van de schildpadden; Leonardo, Michaelangelo, Raphael en Donatello. Samen moeten ze het kwaad bestrijden en hierbij zullen we natuurlijk weer enkele bekenden tegenkomen.

De levels zijn interactief. Spelers kunnen dus de omgeving gebruiken om de vijand te verslaan. Je kunt het spel ook in je eentje spelen of het online opnemen tegen andere spelers.

Het is de eerste keer dat een videogame rond de vechtende schildpadden niet verbonden is aan een film of animatieserie. Het spel staat volledig los van alle andere media. De Teenage Mutant Ninja Turtles bestaan nu 25 jaar. Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up biedt echter niet zo zeer een avontuur, maar het is meer een echte vechtgame waarin spelers en personages het in een arena tegen elkaar opnemen. Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up laat de innerlijke ninja in je los!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.