Tales of symphonia: dawn of the new world
Tales of symphonia: dawn of the new world

Tales of symphonia: dawn of the new world

Vanaf:19,99

Na het succes van Tales Of Symphonia op de Nintendo Gamecube komt het vervolg, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, exclusief uit op de Nintendo Wii. Het verhaal van Tales of Symphonia: Dawn of the New World speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, maar het zal zich g


EAN
3296580810192
Merk
Namco bandai
Model
TALES OF SYMPHONIA: DAWN OF THE NEW WORLD

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na het succes van Tales Of Symphonia op de Nintendo Gamecube komt het vervolg, Tales of Symphonia: Dawn of the New World, exclusief uit op de Nintendo Wii. Het verhaal van Tales of Symphonia: Dawn of the New World speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, maar het zal zich gaan focussen op nieuwe helden.

Emil Castagnier en Marta Lualdi vormen het duo waar Tales of Symphonia: Dawn of the New World omdraait. Zij gaan opzoek naar de oordeel van de catastrofale veranderingen in hun wereld. Terwijl het duo zoekt naar de bron van al het nieuwe kwaad, komen zij oude helden tegen uit het eerste Tales Of Symphonia deel. Lloyd, Colette en Sheena zijn dus ook weer van de partij. De dappare avonturiers komen een geest tegen genaamd Ratatosk. Ratatosk geeft hen nieuwe krachten waarmee de twee helden van Tales of Symphonia 2: Dawn of the New World de vele nieuwe monsters kunnen bevechten.

In dit rollenspel draait het echter niet alleen om het bevechten van monsters en het verkrijgen van ervaringspunten. Ook kunnen spelers meer dan 200 monsters vangen en laten evolueren tot nog sterkere wezens. In elk gevecht kunnen drie van de beschikbare monsters meegenomen worden, en deze monsters zorgen voor nieuwe superkrachten.

Tales of Symphonia: Dawn of the New World kan in z'n volledigheid met vier spelers tegelijk worden gespeeld. Zo is dit het eerste rollenspel voor de Nintendo Wii dat eer doet aan gezellige eigenschappen van de Nintendo Wii.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.