Stunt flyer + hero of the sky + flight controller
Stunt flyer + hero of the sky + flight controller

Stunt flyer + hero of the sky + flight controller

Vanaf:27,98

Stunt Flyer: Hero Of The Sky + Flight Controller is een kleurrijke flight game ontworpen om het plezier van het vliegen aan kinderen van alle leeftijden te tonen. Stunt Flyer: Hero Of The Sky + Flight Controller bevat naast de game een speciale controller waarmee jouw Wii afstandsbediening in een st


EAN
8718274541380
Merk
Easy interactive console
Model
STUNT FLYER + HERO OF THE SKY + FLIGHT CONTROLLER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stunt Flyer: Hero Of The Sky + Flight Controller is een kleurrijke flight game ontworpen om het plezier van het vliegen aan kinderen van alle leeftijden te tonen. Stunt Flyer: Hero Of The Sky + Flight Controller bevat naast de game een speciale controller waarmee jouw Wii afstandsbediening in een stuurknuppel veranderd!

Stijg op en verken drie eilanden tijdens veertig spannende missies waarin race-vliegen, stuntvliegen, het vinden van verborgen schatten en veel meer voorbijkomt. Stunt Flyer: Hero Of The Sky + Flight Controller bevat unlockable skins en nieuwe vliegtuigen waardoor straaljagers en UFO's die je kunt verzamelen. Kun jij de Gloster Island Sky Captain worden?

De gemakkelijk op te pikken Wii-besturing met intuïtieve spelmechanismen creëert toegankelijke actie voor kinderen van alle leeftijden. Speel samen met een vriend om missies te voltooien of strijdt tegen elkaar in vier spannende Versus modi, variërend van races te luchtgevechten!

Stunt Flyer: Hero Of The Sky + Flight Controller biedt vliegplezier voor iedereen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.