Spongebob: de onnozele krabbelaar (udraw only)
Spongebob: de onnozele krabbelaar (udraw only)

Spongebob: de onnozele krabbelaar (udraw only)

Vanaf:9,99

Spongebob: De Onnozele Krabbelaar (udraw Only) is een tekenspel voor de Nintendo Wii. Voor deze game is het gebruik van het uDraw-tekentablet vereist. Deze wordt los verkocht! In Spongebobs meest gekke en creatieve avontuur tot nog toe kan je meer dan honderd kleine spelletjes (nanogames) spelen in


EAN
4005209146784
Merk
Thq
Model
SPONGEBOB: DE ONNOZELE KRABBELAAR (UDRAW ONLY)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Spongebob: De Onnozele Krabbelaar (udraw Only) is een tekenspel voor de Nintendo Wii. Voor deze game is het gebruik van het uDraw-tekentablet vereist. Deze wordt los verkocht!

In Spongebobs meest gekke en creatieve avontuur tot nog toe kan je meer dan honderd kleine spelletjes (nanogames) spelen in zes grappige werelden. In een hoog tempo komen spelletjes voorbij die je zo snel mogelijk moet uitvoeren. Niet alleen kom je Spongebob tegen zoals je 'm al kent, maar ook verschijnen er nieuwe Spongeys, waaronder Pixel Bob, Punk Rock Bob en Comic Book Bob.

Gedurende het avontuur moet je veelvuldig tekenen, kleuren en creatief doen. Naast het avontuur van Spongebob: De Onnozele Krabbelaar (udraw Only) kan je tekeningen van de gele spons verzamelen. Deze kan je bewerken en inkleuren via het uDraw-tekentablet. Exporteer jouw creaties op een SD-kaartje om ze vervolgens via je pc af te drukken.

Maak de creatieve spons in je los met Spongebob: De Onnozele Krabbelaar (udraw Only)!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.