Space camp
Space camp

Space camp

Vanaf:12,95

In Space Camp krijg jij de unieke mogelijkheid om eindelijk eens de ruimte in te gaan als astronaut. Voordat je dit gaat doen, heb je natuurlijk wel wat training nodig, en daar zal Space Camp jou bij helpen. In Space Camp speel je een astronaut in training. Na enkele trainingen zal je klaar zijn om


EAN
5030917069093
Merk
Activision
Model
SPACE CAMP

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Space Camp krijg jij de unieke mogelijkheid om eindelijk eens de ruimte in te gaan als astronaut. Voordat je dit gaat doen, heb je natuurlijk wel wat training nodig, en daar zal Space Camp jou bij helpen.

In Space Camp speel je een astronaut in training. Na enkele trainingen zal je klaar zijn om de ruimte in te gaan. Nadat je jezelf naar de maan hebt gelanceerd in een raket, is het aan de speler om allerlei futuristische en grappige missies uit te voeren. Het doel is natuurlijk om ook weer terug te keren naar onze eigen planeet.

Je krijgt in Space Camp hulp van een robot. Met de hulp van deze robot zal je wetenschappelijk onderzoek moeten doen, moet het ruimteschip bestuurd worden en zal je zelfs de maan en jouw basis moeten verdedigen tegen buitenaardse wezentjes. Genoeg reden om je beste beentje voor te zetten.

Stoom jezelf klaar voor een reis in de ruimte!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.