Sonic unleashed
Sonic unleashed

Sonic unleashed

Vanaf:27,95

Sonic raakt ditmaal verzeild in een wereldwijde race tegen de klok, en wanneer de zon ondergaat, begint een nieuw avontuur. In dit nieuwe avontuur haalt Dr. Eggman weer alle mogelijke boosaardige streken uit om de wereld te overheersen. Sonics wereld heeft een transformatie ondergaan dankzij een kra


EAN
5060138440678
Merk
Sega
Model
SONIC UNLEASHED

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sonic raakt ditmaal verzeild in een wereldwijde race tegen de klok, en wanneer de zon ondergaat, begint een nieuw avontuur. In dit nieuwe avontuur haalt Dr. Eggman weer alle mogelijke boosaardige streken uit om de wereld te overheersen. Sonics wereld heeft een transformatie ondergaan dankzij een krachtige nieuwe game-engine die de strakke gameplay van een zijdelings scrollende 2D-game behoudt en omzet in verbluffend fraaie 3D-omgevingen. Sonic Unleashed bevat alles wat Sonic zo fantastisch maakt en voegt er spectaculaire landschappen, nieuwe gevechtsmogelijkheden, een verrassend verhaal en natuurlijk ook zinderende snelheid aan toe.

KENMERKEN
- Voor het eerst wordt gebruikgemaakt van de krachtige ‘HEDGEHOG ENGINE’ die borg staat voor een revolutionaire spelbeleving met ultrarealistische graphics en een naadloze overgang tussen 3D en klassieke, bliksemsnelle 2D-actie.
- De snelheidstroeven van Super Sonic: Versnel naar je supersnelheid met de ‘Sonic Boost’, ontwijk hindernissen in een flits met de ‘Quick Step’ en race rond hoeken met de ‘Speed Drift’ - Sonic, sneller dan ooit!
- Een wereldwijd avontuur: Reis naar zeven unieke, levendige continenten, sprint door kasseistraatjes en snel door welige jungles om de wereld te redden.
- Geëvolueerde gevechtmogelijkheden: De transformatie van Sonic biedt nieuwe mogelijkheden qua gevechten en bewegingen, wat zorgt voor een nieuwe en uitdagende
Sonic-ervaring!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.