Sniper elite + sniper rifle
Sniper elite + sniper rifle

Sniper elite + sniper rifle

Vanaf:33,84

Sniper Elite speelt zich af in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Als de Sovjets en de Duitsers vastzitten in een gevecht op leven en dood, vrezen de westerse Geallieerden de opkomst van de Koude Oorlog. Als speler neem je de rol in van een eenzame Amerikaanse scherpschutter die getraind i


EAN
3499550286021
Merk
Bigben interactive
Model
SNIPER ELITE + SNIPER RIFLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sniper Elite speelt zich af in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Als de Sovjets en de Duitsers vastzitten in een gevecht op leven en dood, vrezen de westerse Geallieerden de opkomst van de Koude Oorlog. Als speler neem je de rol in van een eenzame Amerikaanse scherpschutter die getraind is bij de OSS.

Het is de bedoeling de vijandige omgevingen te infiltreren door middel van de sluip- en schietvaardigheden, om zo te voorkomen dat de Sovjets de balans van de macht verschuiven. De missie bestaat uit 28 delen. Tijdens het snipen moet rekening worden gehouden met de zwaartekracht, hoogte, windrichting en -snelheid, hartritme, ademhaling, houding, achtergrondlawaai en andere condities die het succes van het schot beïnvloeden. Als een missie is geslaagd, kan die in 2-speler co-op, 8-speler deathmatch of via een netwerk multiplayer worden gespeeld.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.