Sengoku basara samurai heroes
Sengoku basara samurai heroes

Sengoku basara samurai heroes

Vanaf:16,99

'Sengoku Basara Samurai Heroes' is de nieuwste telg in de populaire samurai actieserie. 'Sengoku Basara Samurai Heroes' brengt de knallende actie uit een tumultueuze periode van de Japanse geschiedenis op jouw spelcomputer.In 'Sengoku Basara Samurai Heroes' pak jij het zwaard op en neem je het op in


EAN
5055060952191
Merk
Capcom
Model
SENGOKU BASARA SAMURAI HEROES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Sengoku Basara Samurai Heroes' is de nieuwste telg in de populaire samurai actieserie. 'Sengoku Basara Samurai Heroes' brengt de knallende actie uit een tumultueuze periode van de Japanse geschiedenis op jouw spelcomputer.

In 'Sengoku Basara Samurai Heroes' pak jij het zwaard op en neem je het op in gigantische gevechten tegen honderden vijanden. Door speciale aanvallen te combineren, rijg je zo met gemak je vijanden aan je zwaard. Spelers kunnen, door de game te spelen, nieuwe personages vrijspelen en zelfs ondersteunende generaals vrijspelen. Deze generaals moeten het makkelijker maken om je legers te leiden en de geschiedenis van Japan uit de zestiende eeuw te herschrijven.

Door betere wapens te verdienen, kan je het steeds beter opnemen tegen de vele vijanden die op je pad komen. Aanvallen kunnen gekoppeld worden, waardoor je veel meer schade doet. Bovendien is het visuele schouwspel een streling voor het oog.

De actie uit 'Sengoku Basara Samurai Heroes' knalt van je beeldscherm en op de Nintendo Wii is het zelfs mogelijk om het samen online op te nemen tegen de vijandelijke legers!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.