Science papa
Science papa

Science papa

Vanaf:20,99

In Science Papa is de speler het nieuwste lid van het Science Papa onderzoeksteam. Ze zijn opzoek naar de grootste, en beste wetenschapper van de wereld en natuurlijk doe jij een gooi naar die titel. Er zijn echter ook rivalen, en zo krijgt de speler in Science Papa nog flink wat concurrentie! Scie


EAN
5030917075391
Merk
Amp
Model
SCIENCE PAPA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Science Papa is de speler het nieuwste lid van het Science Papa onderzoeksteam. Ze zijn opzoek naar de grootste, en beste wetenschapper van de wereld en natuurlijk doe jij een gooi naar die titel. Er zijn echter ook rivalen, en zo krijgt de speler in Science Papa nog flink wat concurrentie!

Science Papa liggen ruim dertig verschillende experimenten voor je klaar. Om een experiment met succes af te ronden zal je verschillende mini-games moet uitvoeren. Elke mini-game betekent dat je een stap dichter bij je eindresultaat komt. Zo zal je met branders aan de slag moeten, moet je chemicalien mengen, en zijn er andere activiteiten die flink wat actie van de speler vragen.

Science Papa is in z'n geheel solo te spelen, maar kan bovendien tegenelkaar worden gespeeld in een multiplayer modus. Zo kan je elkaars experimenten dwarsbomen, terwijl je tegelijkertijd nog wel je eigen experimenten moet uitvoeren. Door met succes te handelen, speel je nieuwe apparatuur vrij voor je lab. Met Science Papa laat je wel heel erg zien dat jij een slimme gamer bent!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.