Samba de amigo
Samba de amigo

Samba de amigo

Vanaf:12,00

Samba de Amigo het fantastische muziek- en ritmespel komt nu ook naar de Wii. Op de beat van meer dan 40 sambanummers moeten spelers hun Wii-afstandsbediening en Nunchuk als maraca's schudden om te kijken wie er van hun vrienden de beste moves hebben. Tijdens de opzwepende nummers krijg je bovendien


EAN
5060138438477
Merk
Sega
Model
SAMBA DE AMIGO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Samba de Amigo het fantastische muziek- en ritmespel komt nu ook naar de Wii. Op de beat van meer dan 40 sambanummers moeten spelers hun Wii-afstandsbediening en Nunchuk als maraca's schudden om te kijken wie er van hun vrienden de beste moves hebben. Tijdens de opzwepende nummers krijg je bovendien de kans om extra punten voor gedurfde dansbewegingen te verdienen. Vrienden en familie zullen elkaar hartstochtelijk aanmoedigen totdat je zelf de kans krijgen om hun kunsten te laten zien.

Kenmerken:Een gloednieuwe tweevoudige besturingsoptie voor de Wiiafstandsbediening geeft spelers de wervelende vrijheid van twee afstandsbedieningen of de Wii-afstandsbediening en Nunchuck.
Plezier voor twee in de competitieve of coöperatieve multiplayer-modi, zoals Love Love waar twee spelers hun moves moeten synchroniseren om punten te verdienen.
De sambasoundtrack bevat meer dan 40 opzwepende favorieten van het originele spel plus tal van nieuwe tunes.
Online Leaderboards en Vriendenlijsten laten spelers hun beste scores met die van hun vrienden vergelijken.
Meerdere spelmodi als Career, Single Player, Multiplayer, Training en Records.
Speciale modi voor nog meer speelplezier met Quick Play, Classic, Battle, Survival, Hustle en Minigames.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.