Runaway: dream of the turtle
Runaway: dream of the turtle

Runaway: dream of the turtle

Vanaf:10,99

Brian Basco is terug in Runaway: Dream Of The Turtle! De held van Runaway is met Gina op vakantie naar een prachtig tropisch eiland. Alles lijkt mooi en heerlijk totdat Brian en Gina besluiten om een vliegtuigtocht te maken over het eiland. Het duurt niet lang of Brian raakt verzeild in een duister


EAN
3512289015370
Merk
Ascaron
Model
RUNAWAY: DREAM OF THE TURTLE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Brian Basco is terug in Runaway: Dream Of The Turtle! De held van Runaway is met Gina op vakantie naar een prachtig tropisch eiland. Alles lijkt mooi en heerlijk totdat Brian en Gina besluiten om een vliegtuigtocht te maken over het eiland. Het duurt niet lang of Brian raakt verzeild in een duister mysterie met als inzet, hoe kan het ook anders, het lot van de wereld.

Runaway: Dream Of The Turtle is een klassiek point & click adventure voor op de Nintendo Wii. Door met je Wii-afstandsbediening te bewegen en objecten in de spelwereld te onderzoeken, zal je al puzzelend het raadsel moeten ontrafelen.

Runaway: Dream Of The Turtle laat je niet alleen nadenken, bovendien biedt deze game een spannend verhaal dat je kunt ervaren alsof je een boek leest, een interactief boek natuurlijk. Bovendien bevat Runaway: Dream Of The Turtle de nodige humor, één van de kenmerkende eigenschappen van een point & click adventure. Help Brian Basco de wereld te redden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.