Rio
Rio

Rio

Vanaf:22,00

De film Rio gaat over Blu, een papegaai die jarenlang in huis heeft gewoond. Hij besluit om zijn roots op te gaan zoeken in Rio de Janeiro, en zo begint zijn avontuur. Precies over dit avontuur gaat de game met dezelfde titel, Rio.Blu gaat samen met zijn vriendinnetje Jewel naar Rio. Daar moet hij a


EAN
4005209145893
Merk
Global distributie b.v.
Model
RIO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De film Rio gaat over Blu, een papegaai die jarenlang in huis heeft gewoond. Hij besluit om zijn roots op te gaan zoeken in Rio de Janeiro, en zo begint zijn avontuur. Precies over dit avontuur gaat de game met dezelfde titel, Rio.

Blu gaat samen met zijn vriendinnetje Jewel naar Rio. Daar moet hij allemaal avonturen doorstaan. Beachvolleyballen moeten ontweken worden, tropisch fruit moet je verzamelen en dansen in de carnavalsstoet hoort er natuurlijk ook bij in het exotische Rio! Hoewel het hoofdpersonage van de film Rio is, kan de speler van deze game ook met andere personages uit de film spelen!

In totaal beschikt Rio over tientallen minispelletjes en zes speelbare personages. Je kunt ervoor kiezen een paar minigames te spelen, of je kunt het verhaal doorlopen. In totaal zijn er vijf verschillende spelfuncties die elk op een andere manier met de minispelletjes omgaan.

Op de Nintendo Wii is het mogelijk om op elk willekeurig moment met een tweede, derde of vierde speler te gaan spelen. Het is een kwestie van een extra controller aansluiten en het moet werken!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.