Reel fishing: anglers dream
Reel fishing: anglers dream

Reel fishing: anglers dream

Vanaf:18,27

Reel Fishing is de droom van elke visliefhebber. Of je nu urenlang in de kou naar je dobber zit te staren, of dat doet in de warme woonkamer van je eigen huis. Met Reel Fishing is dat laatste dan eindelijk mogelijk!Reel Fishing wordt gespeeld met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk. De Nintendo Wii


EAN
5055377600297
Merk
Zushi games
Model
REEL FISHING: ANGLERS DREAM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Reel Fishing is de droom van elke visliefhebber. Of je nu urenlang in de kou naar je dobber zit te staren, of dat doet in de warme woonkamer van je eigen huis. Met Reel Fishing is dat laatste dan eindelijk mogelijk!

Reel Fishing wordt gespeeld met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk. De Nintendo Wii besturing is gebaseerd op de handelingen die je met een echte hengel doet, en op die manier is de visbelevenis levensecht. Bovendien kom je in Reel Fishing diverse meren tegen met elk hun eigen omstandigheden. Niet alleen kan het weer veranderen van zonneschijn naar regen, maar ook de diepte van het water en de temperatuur hebben invloed op de vissen die je kunt vangen.

In Reel Fishing kan je een grote diversiteit aan vissen vangen, en dus heb je ook weer een verschillende soorten aas om uit te hangen. Reel Fishing is echt een visgame voor iedereen!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.