Real heroes firefighter  wii
Real heroes firefighter  wii

Real heroes firefighter wii

Vanaf:28,00

'Real Heroes: Firefighter' draait om de uitdagingen en beslissingen waar brandweerlieden dagelijks mee worden geconfronteerd. Door de Thinking Fire-technologie worden de vlammen realistisch in beeld gebracht.De vuurzee in 'Real Heroes: Firefighter' beperkt zich niet alleen tot gebouwen, potentiële


EAN
0793573719355
Merk
Rondomedia
Model
REAL HEROES FIREFIGHTER WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Real Heroes: Firefighter' draait om de uitdagingen en beslissingen waar brandweerlieden dagelijks mee worden geconfronteerd. Door de Thinking Fire-technologie worden de vlammen realistisch in beeld gebracht.

De vuurzee in 'Real Heroes: Firefighter' beperkt zich niet alleen tot gebouwen, potentiële slachtoffers en brandweerlieden, maar verandert ook plotseling de omgeving wanneer er bijvoorbeeld een steunpilaar bezwijkt. Hierdoor zal geen brand hetzelfde zijn.

Als speler stap je in de schoenen van de dappere rode brigade. Het is jouw taak om met jouw taak branden te bestrijden en de schade, waar mogelijk, te beperken. Het leven van een brandweerman is zwaar, maar dat is iets waar jij niet over zal klagen. Als brandweerman red je levens, en daar wil jij best je hand voor in het vuur steken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.