Punch-out
Punch-out

Punch-out

Vanaf:29,98

Punch Out! voor de Nintendo Wii is een spel dat teruggrijpt naar het succes van een spel dat ooit verscheen op de eerste Nintendo spelcomputer. In deze game stap je de boksring in en is het de bedoeling dat je de bizarre tegenstanders tegen de vlakte mept. In het origineel moest je het zelfs opnemen


EAN
0045496367244
Merk
Nintendo
Model
PUNCH-OUT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Punch Out! voor de Nintendo Wii is een spel dat teruggrijpt naar het succes van een spel dat ooit verscheen op de eerste Nintendo spelcomputer. In deze game stap je de boksring in en is het de bedoeling dat je de bizarre tegenstanders tegen de vlakte mept. In het origineel moest je het zelfs opnemen Mike Tyson, en misschien dat deze legendarische bokser weer op je wacht!

In dit nieuwste deel van Punch-Out!! draait alles om het zoeken naar zwakke plekken in de verdediging van kleurrijke tegenstanders. De speler bestuurt Little Mac, een opkomend bokstalent uit de Bronx en lanceert zijn vuisten door stotende bewegingen met de Wii afstandsbediening en nunchuck te maken. Door deze fysieke besturing moet de actie in de ring spannend en realistisch worden.

Naast de mogelijkheid om je vuisten te laten gelden in Punch-Out!! met behulp van de Wii afstandsbediening en de nunchuck, kan ook de Wii Balance Board gebruikt worden in dit spel. Zo kan je op een nog realistischer wijze de stoten van je tegenstander ontwijken om vervolgens een lekkere stoot op zijn kaak te plaatsen. Punch Out!!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.