Project zero 2
Project zero 2

Project zero 2

Vanaf:70,00

Project Zero 2: Wii Edition is een opnieuw gemaakte versie van het klassieke horrorspel Project Zero II: Crimson Butterfly en laat je met het meisje Mio en haar tweelingzus Mayu een mysterieus vervloekt dorp verkennen. Als Mayu een Crimson Butterfly diep het bos in volgt, probeert Mio haar terug te


EAN
0045496401597
Merk
Nintendo
Model
PROJECT ZERO 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Project Zero 2: Wii Edition is een opnieuw gemaakte versie van het klassieke horrorspel Project Zero II: Crimson Butterfly en laat je met het meisje Mio en haar tweelingzus Mayu een mysterieus vervloekt dorp verkennen. Als Mayu een Crimson Butterfly diep het bos in volgt, probeert Mio haar terug te vinden, waardoor ze verzeild raken in een schijnbaar verlaten dorp. Als je de meisjes wilt helpen te ontsnappen uit het permanent in duisternis gehulde dorp, moet je de geheimen van een eeuwenoud ritueel ontrafelen.

Tijdens het verkennen van het duistere en onheilspellende dorp blijkt dat je niet alleen bent als de tweeling wordt aangevallen door de geesten van de voormalige bewoners. De geesten die door het dorp spoken kunnen alleen worden verslagen met de Camera Obscura, een mythisch wapen dat de geestenwereld kan beïnvloeden. Als er een geest in de buurt is, verschijnt boven in beeld een lampje dat aangeeft hoe ver hij van je is verwijderd. Een rood lampje wijst op een boze geest, een blauw lampje betekent dat de geest je niet vijandig gezind is. Pas op, want ze kunnen je ook van achteren aanvallen.

Project Zero 2: Wii Edition maakt gebruik van de unieke bewegingsbesturing van de Wii om je het gevoel te geven dat je echt in de spookachtige omgeving aanwezig bent. Richt je zaklamp met bewegingen van de Wii-afstandsbediening om elke centimeter van je omgeving te onderzoeken en geheimen en verborgen voorwerpen te vinden. Mocht de angst je naar de keel vliegen op het moment dat je je hand uitsteekt om een deur te openen of een voorwerp op te pakken, kun je je hand terugtrekken door de A-knop los te laten. Deze nieuwe functie kun je ook gebruiken om eventuele geesten te ontwijken die willen voorkomen dat je een voorwerp pakt. Wees dus bij alles wat je doet voorzichtig, je weet nooit wat er vanuit de duisternis op je afkomt.

Nieuw in Project Zero 2: Wii Edition is de Haunted House-stand, een ware beproeving van je moed met angstwekkende gruwelen om elke hoek. In deze spelvariant beweeg je met de Nunchuk langs rails vooruit, zoals in het spookhuis op een kermis, terwijl je met de Wii-afstandsbediening je zaklamp kunt bewegen om de omgevingen te verkennen. Om elke hoek wordt je verrast met steeds engere situaties en plotseling in beeld springende spoken.

Voor nog meer griezelplezier kan een tweede speler je de stuipen op het lijf jagen door te bepalen wanneer de geesten verschijnen en welke geluiden uit de luidspreker van je Wii-afstandsbediening komen. Het ultieme doel in deze spelstand is om je zó bang te maken met onverwachte gebeurtenissen dat je opspringt uit je stoel.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.