Pro evolution soccer 2009
Pro evolution soccer 2009

Pro evolution soccer 2009

Vanaf:0,99

De beste voetbalserie ter wereld keert terug naar de Wii. De unieke, intuïtieve besturing die mogelijk wordt gemaakt door de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, is nog beter geworden en staat garant voor de meest realistische topvoetbalervaring, buiten voetbal zelf natuurlijk. Met meer teams, nieuwe


EAN
4012927091173
Merk
Konami
Model
PRO EVOLUTION SOCCER 2009

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De beste voetbalserie ter wereld keert terug naar de Wii. De unieke, intuïtieve besturing die mogelijk wordt gemaakt door de Wii-afstandsbediening en Nunchuk, is nog beter geworden en staat garant voor de meest realistische topvoetbalervaring, buiten voetbal zelf natuurlijk. Met meer teams, nieuwe tactieken en technieken om onder de knie te krijgen en nieuwe speltypes, waaronder een exclusieve en officiële UEFA Champions League Mode, is Pro Evo terug en beter dan ooit.

Voortbouwend op de revolutionaire besturingswijze die werd geïntroduceerd in de eerste Pro Evo-titel voor de Wii, laat PES 2009 je de actie op het veld echt beheersen. Richt met de Wii-afstandsbediening om een speler uit te kiezen voor een afgemeten pass of gebruik de afstandsbediening om je spelers in positie te brengen en de verdediging van de tegenstander te ontregelen. Uitgekiende, vloeiende aanvallen worden mogelijk gemaakt, zoals dat nog nooit is gebeurd.Bestel eenvoudig online, snel aan huis bij u bezorgd.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.