Pop n rhytm
Pop n rhytm

Pop n rhytm

Vanaf:12,00

'Pop n' Rhythm' is in Japan al een enorm succes met 15 console versies en een groot aantal arcade machines. Het concept van 'Pop n' Rhythm' is heel eenvoudig, maar zeer verslavend. Bewegen voor de televisie is nog nooit zo leuk geweest!Gamers van alle leeftijden maken gebruik van de Wii-afstandsbedi


EAN
4012927092378
Merk
Konami
Model
POP N RHYTM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Pop n' Rhythm' is in Japan al een enorm succes met 15 console versies en een groot aantal arcade machines. Het concept van 'Pop n' Rhythm' is heel eenvoudig, maar zeer verslavend. Bewegen voor de televisie is nog nooit zo leuk geweest!

Gamers van alle leeftijden maken gebruik van de Wii-afstandsbediening en nunchuk-controllers om een serie liedjes te spelen waarbij zij de bewegingen moeten maken die overeenkomen met datgene wat gevraagd wordt op het beeldscherm.

Ondanks de eenvoudige opzet, is 'Pop n' Rhythm' een verslavend spel. De diverse spelmodi moedigen je aan om in een competitie tegen of samen met vrienden te spelen. 'Pop n' Rhythm' geef je de mogelijkheid het spel aan te passen aan je wensen wat betreft geluid, karakter en level elementen.

De kleurrijke en cartoon-stijl graphics in 'Pop n' Rhythm' zijn leuk en aantrekkelijk, en bovendien kunnen spelers hun eigen Mii-personages van de Wii gebruiken in 'Pop n' Rhythm'. Zo kun je lekker dansen met je eigen spelfiguurtje!

'Pop n' Rhythm' maakt gebruik van eigen muziek in combinatie met bestaande hits. Dankzij de doordachte besturing kan werkelijk iedereen lekker swingen. Zet je schaamte opzij en leef je uit in je eigen huiskamer met 'Pop n' Rhythm'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.