Poképark: pikachus adventure - nintendo selects
Poképark: pikachus adventure - nintendo selects
Poképark: pikachus adventure - nintendo selects

Poképark: pikachus adventure - nintendo selects

Vanaf:22,00

Nintendo heeft de eerste Pokémon-game aangekondigd voor de Nintendo Wii. Met Pikachu gaat de speler op avontuur op een nieuwe locatie: het Poképark. 'Poképark Wii: Pikachu's Adventure' wordt op 9 juli gelanceerd.De Pokémon-games verschijnen sinds het begin van de serie vooral op draagbare spelco


EAN
0045496401870
Merk
Nintendo
Model
POKéPARK: PIKACHUS ADVENTURE - NINTENDO SELECTS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nintendo heeft de eerste Pokémon-game aangekondigd voor de Nintendo Wii. Met Pikachu gaat de speler op avontuur op een nieuwe locatie: het Poképark. 'Poképark Wii: Pikachu's Adventure' wordt op 9 juli gelanceerd.

De Pokémon-games verschijnen sinds het begin van de serie vooral op draagbare spelcomputers. Het begon op de Nintendo Gameboy en nog altijd is de serie enorm populair op de Nintendo DS. In al die jaren zijn er slechts een paar games op een grote spelcomputer verschenen, en 'Poképark Wii: Pikachu's Adventure' hoort in dat illustere rijtje.

Tot voor kort werd het Poképark beschermd door een mysterieus voorwerp dat Sky Prism wordt genoemd. Maar nu is het Sky Prism versplinterd en liggen de delen ervan verspreid over het Poképark. Om deze magische plaats te redden, moet de speler als Pikachu het Poképark verkennen en alle delen van het Sky Prism proberen te verzamelen. In het park sluit je vriendschap met belangrijke Pokémon en kun je je vaardigheden testen in de vele uitdagende attracties die het PokéPark rijk is. De speler zal veelvuldig moeten schudden en zwiepen met de Wii-afstandsbediening om een hoge score neer te zetten, en zo het park te redden.

Het verhaal voert je naar de verschillende gebieden van het Poképark die sterk van elkaar verschillen. In gebieden als de Beach Zone, Iceberg Zone, Lava Zone of Haunted Zone, vind je steeds weer andere attracties die de voornaamste uitdagingen in het spel vormen. Elke attractie is een mini-game. Er is bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd, een krachttest of een hindernisbaan. Als je in een attractie de hoogste score hebt gehaald, wordt dit beloond met een deel van het Sky Prism. De speler zal veelvuldig moeten schudden en zwiepen met de Wii-afstandsbediening om een hoge score neer te zetten.

Tot de aanwezige attracties behoren onder andere:

* Rhyperior's Bumper Burn – Ga op de vuist met andere Pokémon. Probeer je tegenstander van het podium te slaan. * Bulbasaur's Daring Dash – Bewijs dat je sneller kunt rennen dan de andere Pokémon! Schud met de Wii-afstandsbediening om vaart te maken. * Salamence's Air Ace – Vlieg hoog door de lucht en schiet op doelwitten in dit spel! Het vereist heel wat handigheid om tegelijk je Pokémon te besturen en de doelen te raken. * Venusaur's Vine Swing – Slinger met de juiste timing van plant naar plant. Spring precies op het juiste moment om extra ver te komen. * Gyarados' Aqua Dash – Race tegen de klok door het water. Ontwijk de obstakels en gebruik de versnellers om de snelste tijd te halen.

Je hoeft de attracties niet allemaal met Pikachu te halen! Als Pikachu vriendschap heeft gesloten met andere Pokémon, kun je sommigen hiervan ook gebruiken in andere attracties. Zo krijg je volop mogelijkheden de sterke punten van diverse Pokémon in je voordeel te gebruiken. Er zijn ook veel Pokémon die Pikachu uitdagen voor een speciale Skill Game. Ze willen vechten, verstoppertje spelen of racen. Als je de Pokémon die jou uitdagen hebt verslagen, wordt hij je vriend.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.