Pirates vs ninja dodgeball
Pirates vs ninja dodgeball

Pirates vs ninja dodgeball

Vanaf:5,99

Wie wint er in een gevecht; piraten of ninja's? Deze vraag zorgt al jaren voor verhitte discussies op het internet. In Pirates vs Ninja Dodgeball wordt de winnaar door middel van de aloude schoolsport trefbal voor eens en voor altijd bepaald.In Pirates vs. Ninjas Dodgeball speel je trefbal met pirat


EAN
5060112742637
Merk
Gamecock media group
Model
PIRATES VS NINJA DODGEBALL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wie wint er in een gevecht; piraten of ninja's? Deze vraag zorgt al jaren voor verhitte discussies op het internet. In Pirates vs Ninja Dodgeball wordt de winnaar door middel van de aloude schoolsport trefbal voor eens en voor altijd bepaald.

In Pirates vs. Ninjas Dodgeball speel je trefbal met piraten of ninja's. Er zijn verschillende spelmodi aanwezig, waaronder old school en enhanced dodgeball. De eerste is een natuurgetrouwe simulatie van de sport, maar wel met ninja's en piraten als spelers. De enhanced modus moet wat meer over-de-top actie brengen met special moves en de mogelijkheid om met vijf ballen tegelijk te spelen.

Er is zelfs een heuse verhaallijn in Pirates vs Ninja Dodgeball aanwezig, waarbij je een team naar de overwinning moet leiden. Daarnaast gebruik je natuurlijk de bewegingsgevoelige Wiimote om de bal naar de tegenstander te smijten of te ontwijken.

Wie zijn er beter in trefbal; piraten of ninja's? Speel Pirates vs Ninja Dodgeball en je komt het te weten!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.