Okami  wii
Okami  wii

Okami wii

Vanaf:29,99

In Okami, neemt de speler de rol in van de mythische zon-godin Amaterasu, in de vorm van een wolf. Haar taak is kleur (ofwel “leven”) binnen de wereld te herstellen door de monsters te vernietigen die het hebben gestolen. Aangezien Amaterasu een god is, zijn er mensen die haar aanbidden en mens


EAN
5055060951002
Merk
Capcom
Model
OKAMI WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

In Okami, neemt de speler de rol in van de mythische zon-godin Amaterasu, in de vorm van een wolf. Haar taak is kleur (ofwel “leven”) binnen de wereld te herstellen door de monsters te vernietigen die het hebben gestolen. Aangezien Amaterasu een god is, zijn er mensen die haar aanbidden en mensen die haar willen vernietigen. Hoe meer mensen die haar aanbidden (als resultaat van het herstellen van kleur en andere goede daden die zij voor hen kan doen), hoe krachtiger ze wordt.

De gameplay:

De gameplay in Okami lijkt sterk op een zelda game, maar is in vele opzichten toch ook uniek in het genre. Naast de standaard puzzle en actie elementen van een adventure kun je in de canvas modus de wereld om je heen aanpassen. Met een paar nauwkeurig stroken van de Celestial Brush herstel je bruggen en versla je vijanden. Een unieke gameplay modus die uitermate geschikt is voor de Nintendo Wii.

De graphics:

Okami speelt zich af in een zogenaamde cell-shaded omgeving. Dit houd in dat de game geheel in de stijl is van Japanse Inkt illustraties.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.