North american hunting extravaganza + gun
North american hunting extravaganza + gun

North american hunting extravaganza + gun

Vanaf:24,99

In North American Hunting Extravaganza 2 reis je door het Noord-Amerikaanse landschap op jacht naar grotere en gevaarlijkere prooien. Blaas meer dan dertig verschillende diersoorten met je Wii afstandbediening overhoop in deze ultieme jachtsimulatie!Zet je zinnen op meer dan dertig verschillende die


EAN
5055377601195
Merk
Msl
Model
NORTH AMERICAN HUNTING EXTRAVAGANZA + GUN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In North American Hunting Extravaganza 2 reis je door het Noord-Amerikaanse landschap op jacht naar grotere en gevaarlijkere prooien. Blaas meer dan dertig verschillende diersoorten met je Wii afstandbediening overhoop in deze ultieme jachtsimulatie!

Zet je zinnen op meer dan dertig verschillende diersoorten in North American Hunting Extravaganza 2. Ga op jacht met een verscheidenheid aan wapens en jachtapparatuur. Alleen door goed gebruik te maken van je kennis en instinct zul de beesten de baas kunnen worden!

Ontdek de verschillende mini-game uitdagingen in elke omgeving van North American Hunting Extravaganza 2. Ga op kippenjacht of vergroot je schietvaardigheid in speciale uitdagingen. Leer schieten met een verscheidenheid aan wapens om uiteindelijk de echt gevaarlijke dieren te lijf te gaan.

North American Hunting Extravaganza 2 kan alleen worden gespeeld, maar het is ook mogelijk je vrienden uit te nodigen voor de jacht. Versla je concurreren in de ultieme jacht uitdaging in het prachtige Noord-Amerika met North American Hunting Extravaganza 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.