North american hunting
North american hunting

North american hunting

Vanaf:9,99

Trek erop uit om wilde dieren op te sporen in Noord-Amerika. Word een meesterjager en reis door het hele land op zoek naar steeds grotere en gevaarlijkere prooien. North American Hunting brengt de spanning van de jacht naar jouw huiskamer!Zet je zinnen op meer dan twintig verschillende diersoorten i


EAN
5055377600303
Merk
Msl
Model
NORTH AMERICAN HUNTING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Trek erop uit om wilde dieren op te sporen in Noord-Amerika. Word een meesterjager en reis door het hele land op zoek naar steeds grotere en gevaarlijkere prooien. North American Hunting brengt de spanning van de jacht naar jouw huiskamer!

Zet je zinnen op meer dan twintig verschillende diersoorten in North American Hunting . Ga op jacht met een verscheidenheid aan wapens en jachtapparatuur. Alleen door goed gebruik te maken van je kennis en instinct zul de beesten de baas kunnen worden!

Ontdek de verschillende mini-game uitdagingen in elke omgeving van North American Hunting . Ga op kippenjacht of vergroot je schietvaardigheid in speciale uitdagingen. Leer schieten met een verscheidenheid aan wapens om uiteindelijk de echt gevaarlijke dieren te lijf te gaan.

North American Hunting kan alleen worden gespeeld, maar het is ook mogelijk je vrienden uit te nodigen voor de jacht. Versla je concurreren in de ultieme jacht uitdaging in het prachtige Noord-Amerika met North American Hunting!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.