Nintendo wii party
Nintendo wii party

Nintendo wii party

Vanaf:29,99

Dit is Nintendo Wii Party voor de Nintendo Wii.Nintendo komt met een nieuwe familie hit in vorm van Wii Party! Met deze fantastische collectie mini-games komen spelers van jong tot oud aan hun trekken. De huiskamer zal nooit meer hetzelfde zijn!Geef een feestjeWii Party bevat dertien verschillende s


EAN
0045496369316
Merk
Nintendo
Model
WII PARTY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dit is Nintendo Wii Party voor de Nintendo Wii.

Nintendo komt met een nieuwe familie hit in vorm van Wii Party! Met deze fantastische collectie mini-games komen spelers van jong tot oud aan hun trekken. De huiskamer zal nooit meer hetzelfde zijn!

Geef een feestje
Wii Party bevat dertien verschillende spel modi waarin de actie van het scherm naar de huiskamer wordt gehaald. Je moet in de echte wereld opdrachten vervullen om punten in de game te scoren! Stilzitten is er niet bij in Wii Party

Tachtig verschillende mini-games
Met meer dan tachtig verschillende mini-games weet Wii Party leuke originele actie te brengen. Leg de Wii afstandsbedieningen op tafel en luister welke afstandsbediening het geluid van het dier op tv maakt of speel verstoppertje door de afstandsbedieningen te verbergen, terwijl de andere spelers op de gang wachten!

Speel met je eigen Mii-personage
De personages in Wii Party bestaan uit de Mii-personages die op de Wii-spelcomputer opgeslagen zijn. Elke speler maakt gebruik van een Wii afstandsbediening en bijbehorend personage. Sommige spel modi zijn coöperatief, zoals Balance Boat, terwijl andere juist competitief zijn opgezet. De Board Game Island mode simuleert het populaire Mario Party. Op een groot spelbord bewegen de Mii-personages, terwijl een dobbelsteen bepaalt welke mini-game gespeeld wordt. Deze verslavende actie houd je uren zoet!

Belangrijkste eigenschappen Wii Party:


  • Heerlijke partygame voor de hele familie

  • Unieke mini-games met de Wii afstandsbediening

  • Een speelbord modus bekend van het populaire Mario Party

  • Speel met je eigen Mii


Beleef een heerlijke verzameling originele mini-games voor de hele familie met Wii Party!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.