Nights - journey of dreams
Nights - journey of dreams

Nights - journey of dreams

Vanaf:9,99

n NiGHTS: Journey of Dreams speel je als de twee kinderen Will en Helen wiens verhalen kruisen. Beide hebben ze problemen met hun ouders en beide komen ze snachts terecht in de droomwereld Nightopia. Ook in het bruisende Nightopia zijn er problemen. De wereld wordt aangevallen door de duistere Nig


EAN
5060138434479
Merk
Sega
Model
NIGHTS - JOURNEY OF DREAMS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
n NiGHTS: Journey of Dreams speel je als de twee kinderen Will en Helen wiens verhalen kruisen. Beide hebben ze problemen met hun ouders en beide komen ze snachts terecht in de droomwereld Nightopia. Ook in het bruisende Nightopia zijn er problemen.



De wereld wordt aangevallen door de duistere Nightmaren, die uit de Nightmare-wereld komen onder leiding van Wizeman. Will en Helen kunnen in Nightopia samensmelten met de vliegende hofnar Nights. Samen met Nights moeten ze Wizeman verslaan, Nightopia bevrijden en ideya verzamelen. Ideya staan voor verschillende delen van de harten van Will en Helen.



Spelers kunnen door zeven mystieke, kleurrijke droomwerelden zweven, cirkelen en vliegen. Je moet door ringen vliegen, Nightopians (inwoners van Nightopia) verzamelen en de Nightmaren te slim af zijn met acrobatische kunstjes en creatief vliegen. Bovendien kan Nights in verschillende vormen veranderen, zoals een dolfijn en een raket.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.