Newu fitness first personal trainer
Newu fitness first personal trainer

Newu fitness first personal trainer

Vanaf:8,95

NewU Fitness First Personal Trainer is een persoonlijke trainer voor de Nintendo Wii die is samengesteld in samenwerking met fitness goeroe Julie Seymour en fitnessbedrijf Fitness First.NewU Fitness First Personal Trainer combineert doel geörienteerd trainen met een goed voedingsadvies en de optie


EAN
3307211689343
Merk
Black bean games
Model
NEWU FITNESS FIRST PERSONAL TRAINER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
NewU Fitness First Personal Trainer is een persoonlijke trainer voor de Nintendo Wii die is samengesteld in samenwerking met fitness goeroe Julie Seymour en fitnessbedrijf Fitness First.

NewU Fitness First Personal Trainer combineert doel geörienteerd trainen met een goed voedingsadvies en de optie om te trainen met de ondersteuning met één van de vier toptrainers. Je kunt alles zelf aanpassen in NewU Fitness First Personal Trainer; de intensiteit, kracht en duur van je oefeningen, het type oefeningen en natuurlijk het lichaamsonderdeel dat jij wilt trainen.

Elke spelers krijgt in NewU Fitness First Personal Trainer zijn eigen profiel waarin zijn eigen prestaties en doelen worden bijgehouden. In NewU Fitness First Personal Trainer maak je niet alleen gebruik van je eigen lichaam, maar je zult ook de Wii-afstandsbediening kunnen gebruiken samen met het Wii Balance Board. Ben jij op zoek naar een persoonlijke trainer die jou ook kan voorzien in voedingsadvies, dan is NewU Fitness First Personal Trainer de keuze voor jou!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.