Need for speed undercover  wii
Need for speed undercover  wii

Need for speed undercover wii

Vanaf:14,99

In Need For Speed: Undercover ga je als geheim agent undercover om een criminele organisatie te ontmaskeren. Ben jij klaar om meegenomen te worden in de wereld van de illegale races?Dankzij de unieke Heroic Driving Engine in Need for Speed: Undercover heb je totale controle over de meest fantastisch


EAN
5030930067519
Merk
Electronic arts
Model
NEED FOR SPEED UNDERCOVER WII

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Need For Speed: Undercover ga je als geheim agent undercover om een criminele organisatie te ontmaskeren. Ben jij klaar om meegenomen te worden in de wereld van de illegale races?

Dankzij de unieke Heroic Driving Engine in Need for Speed: Undercover heb je totale controle over de meest fantastische wagens. Je moet al je racevaardigheden inzetten om aan de politie te ontsnappen of criminele rivalen uit te schakelen!

De open omgeving van de uitgebreide stad in Need for Speed: Undercover bevat zo'n 130 kilometer aan wegen. Onderdeel hiervan is het indrukwekkende snelwegnetwerk, het podium voor de adembenemende duels. In duizelingwekkende achtervolgingen moet je alles op alles zetten om politie en rivalen achter je te laten, terwijl ze met 290 km/u door het verkeer zigzaggen!

Need for Speed Undercover bevat natuurlijk alle kenmerkende aspecten die serie zo populair maken: volledig aanpasbare wagens, een geavanceerd schadesysteem en een ongelooflijk realistische rijervaring!

Beleef race-actie met een verhaal in Need for Speed: Undercover!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.