Mystery case files: the malgrave incident
Mystery case files: the malgrave incident

Mystery case files: the malgrave incident

Vanaf:19,95

De zoek-en-vind-avonturen van Mystery Case Files: The Malgrave Incident zijn terug op de Wii. Je moet een mysterie ontrafelen rond een helend soort stof op het enigmatische Malgrave Eiland door gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening. Er moet gezocht worden naar hints, puzzels moeten opgelost


EAN
0045496400361
Merk
Nintendo
Model
MYSTERY CASE FILES: THE MALGRAVE INCIDENT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De zoek-en-vind-avonturen van Mystery Case Files: The Malgrave Incident zijn terug op de Wii. Je moet een mysterie ontrafelen rond een helend soort stof op het enigmatische Malgrave Eiland door gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening. Er moet gezocht worden naar hints, puzzels moeten opgelost worden en alles zit verborgen in omgevingen met meerdere lagen. Vier spelers kunnen in een competitieve vorm proberen zo snel mogelijk objecten te vinden in dit spannende avontuur!

Een man genaamd Winston Malgrave neemt contact op met detectivebureau Mystery Case Files. Hij claimt de wetenschappelijke 'ontdekking van de eeuw' gedaan te hebben en nodigt je uit op zijn eiland. Als 'Master Detective' moet je je observeringsvermogen gebruiken om voorwerpen te vinden die je dichter bij de oplossing van de zaak brengen en nieuwe feiten onthullen over Malgrave's ontdekking – een mysterieuze en intrigerende paarse stof.

In Mystery Case Files: The Malgrave Incident moet je zoeken door gebruik te maken van de Wii-afstandsbediening. Het inzoomen en speuren door de omgeving werkt via de controller. Elke omgeving bevat een voorwerp dat je naar nieuwe locaties kan brengen om nieuwe puzzels op te lossen. Naast de puzzels zijn er objecten om extra verhalen vrij te spelen.

Om je een handje te helpen, is er er een help-knop te vinden in de vorm van een vergrootglas. Het is ook mogelijk om competitief met anderen te spelen in de spelstand Swift Pick, waarin de speler die als eerste alle objecten heeft gevonden de winnaar is. Of waag je eens aan een potje Tick Tick Pick. In deze spelstand verandert de cursor van de Wii-afstandsbediening in een tikkende tijdbom die na enige tijd explodeert. Probeer om beurten zo snel mogelijk de verborgen voorwerpen te vinden om de tijdbom door te geven. Zorg dat je niet als laatste met de bom blijft zitten, want dan is je spel voorbij!

Ontrafel het mysterie alleen of met je vrienden in Mystery Case Files: The Malgrave Incident!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.