Monster hunter tri + classic controllar zwart
Monster hunter tri + classic controllar zwart

Monster hunter tri + classic controllar zwart

Vanaf:44,85

Eén van de mooiste games ooit gemaakt voor de Nintendo Wii is 'Monster Hunter Tri'. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is 'Monster Hunter Tri' de eerste game uit de langlopende en succesvolle Monster Hunter-serie die zijn weg weet te vinden naar de Wii.Deze versie van 'Monster Hunter Tri' wordt


EAN
0045496368579
Merk
Nintendo
Model
MONSTER HUNTER TRI + CLASSIC CONTROLLAR ZWART

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Eén van de mooiste games ooit gemaakt voor de Nintendo Wii is 'Monster Hunter Tri'. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is 'Monster Hunter Tri' de eerste game uit de langlopende en succesvolle Monster Hunter-serie die zijn weg weet te vinden naar de Wii.

Deze versie van 'Monster Hunter Tri' wordt geleverd met een zwarte Classic Controller. Zo hoef je maar één apparaat in de hand te houden in plaats van twee!

In 'Monster Hunter Tri' loop je door een geweldige natuur waar mens en beest naast elkaar leeft. Het landschap kan dor zijn, bosrijk en voor het eerst in de serie kan de speler onder water. Het leven van een jager is echter niet altijd makkelijk.

Sommige monsters laten zich maar moeilijk vangen, en daarom kan je in 'Monster Hunter Tri' op de Nintendo Wii samen op één scherm spelen. Zelfs wanneer je alleen thuis bent, krijg je altijd hulp van een door de computer gestuurd personage. Mocht jouw Wii de mogelijkheid hebben om online te gaan, dan kan je online met drie andere spelers monsters gaan slachten.

'Monster Hunter Tri' is het meest epische avontuur in de Monster Hunter-serie tot op heden!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.